Spela dina favorit spel nu hos Betspin!

Spela nu!

Betspin kasino har en väldigt lättnavigerad och inbjudande sida, och med sitt stora utbud av spel så är det ett givet val. Spelen som Betspin erbjuder kommer från välkända och etablerade märken såsom: NextGen Gaming, Play’n Go, Microgaming, Yggdrasil Gaming, Rabcat, NetEnt samt Genesis Gaming slots. Betspin erhåller en lisens från Malta samt England.

 

Spel

Som tidigare nämnt så finns ett stort urval av spel från de största och mest förtroendefulla tillverkarna som NetEnt, Yggdrasil, Microgaming, m.fl. Som sitt namn kanske kan antyda så fokuserar Betspinn främst på slots, och har därför ett väldigt bra utbud av spel, såsom Game of Thrones och Break da Bank Again. Och även andra populära såsom Castle Builder, Steam Tower och Starburst.

 

Även om fokus ligger på slots så har Betspin ett imponerande utbud av live bordsspel. De har de flesta populäraste spelen som inkluderar ett flertal Blackjack versioner såsom Blackjack Classige, single deck Blackjack m.fl. European Roulette, Baccarat, Texas Hold’em, Oasis Poker och Carribean Stud.

 

Support

Betspin har en live chat som är tillgänglig för spelare 24/7 Så vid eventuella problem eller frågor behöver du inte vänta länge för att kunna få hjälp. Du kan även nå dem på mail och svarstiden där brukar endast vara några timmar.

 

Säkerhet

Betspins säkerhet kan klassas som mycket hög, med sin 128-bit SSL kryptering från COMODO, som är en välkänt säkerhetsfirma, så spelare behöver inte vara oroliga för att deras bank info eller annan info skall hamna i fel händer.

 

Insättning och uttag

Visa, MasterCard, Trusty, Euteller,Neteller och skrill

 

Språk

Svenska,Engelska, Finska och Norska.

 

Bonus

200% på din första insättning! Klicka här för att gå till bonus.

Spela nu!